Hoofd menu
Rincke de Bont

Pianist B-vocals: Rincke de Bont

In het voorjaar van 2014 kon ik genieten van een optreden van de B-vocals bij het afsluitende concert van Michiels afstuderen. Toen wist ik nog niet dat Michiel, een goede vriend van mij, mij enkele maanden later zou vragen of ik me niet wilde aansluiten bij de B-vocals als pianist. Ik heb een repetitie meegedraaid en na de eerste helft wist ik het meteen: natuurlijk doe ik mee! De leden zijn erg enthousiast, en kunnen ook nog eens een potje goed zingen. Sinds september 2014 ben ik dus verbonden aan het koor.

Mijn eigen muzikale achtergrond is zeer gevarieerd: als late beginner heb ik vanaf mijn veertiende hard moeten werken om een goede pianist te kunnen worden. Ik speel graag pop en lichte muziek, maar hou ook erg van jazz en klassiek. Eerder heb ik bij een kinderkoor gespeeld, en verder heb ik veel ervaring opgedaan door te spelen in bandjes voor verschillende gelegenheden. Af en toe zing ik zelf ook graag een mopje in de douche of op het podium.

 

Buiten de B-vocals ben ik afgestuurd kunst- en cultuurwetenschapper, woonachtig in Tilburg en werkzaam bij het stadskantoor in Breda. Ik hoop nog lang verbonden te zijn aan het koor!